Autor Tema: Prodajem Jonhson 15hp, duga noga  (Pročitano 868 puta)

0 člana i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Bakara

  • NF clan
  • *
  • Brod tip: Albin 25
  • Dužina: 8.3
  • Lokacija: Zemun
  • Marina: Stari Slep
  • Osp: UMČ
Prodajem Jonhson 15hp, duga noga
« poslato: 12. Novembar. 2017. / 14:53:59 »
Došlo vreme da se rastanem od mog dobrog "Džonike"... Služio me je perfektno, a i dalje bi me služio da nisam promenio plovilo.
Evo i oglasa:

Jonhson 15hp, u odličnom stanju, pouzdan motor koji nikad nije ni štucnuo a kamoli ostavio negde. Kupljen je u servisu početkom godine, gde je detaljno ispitan, proverena kompresija(10.5 na oba cilindra ista) i sve ostale komponente, i gde je urađen redovan godišnji servis.  Motor pali na zub, mirno radi na leru i ima veliku snagu celim rasponom gasa. Ima regularne papire sa kojima može da se registruje.

Što se tiče potrošnje, koristio sam ga na Tiger Sharku, i potrošnja na punom gasu je precizno merena i bila je 5,5L.  Poslednja dva meseca ga koristim na brodiću od 1.5t, i u deplasmanskom režimu sa pola gasa troši 3L a ide uzvodno oko 8kmh. I to dodatno pokazuje stanje motora. Sama mašina izgleda kao nova, fabrička crna farba i dalje stoji svugde, nalepnice na filteru vazduha su tu, neoštećene itd. ..

Motor ide sa original dvoručnom Johnson ShipMaster komandom, i sajlama od 3m.

Prodajem ga isključivo zbog nabavke adekvatnijeg motora za trenutni brodić, inače njegovu pouzdanost i jeftino održavanje ne bih menjao nizašta drugo.

Cena: 600e fiksno
Telefon: 0695191511

Uroš
https://www.kupujemprodajem.com/Johnson-15hp-duga-noga-perfektan-52932324-oglas.htm

   
 

NF servisi

Plovila članova foruma

Vodostaj

Video

NF linkovi

Dunav - marine i pristani

Sava - marine i pristani

Prijatelji foruma

 
Tehnonautika