Autor Tema: РАВЕНОЛ маринска уља  (Pročitano 772 puta)

0 člana i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Zox

  • NF clan
  • *
РАВЕНОЛ маринска уља
« poslato: 22. April. 2018. / 16:52:10 »
РАВЕНОЛ је заштитни знак "Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmBh", основаног 1946. године у Немачкој. У то време, палета производа је обухватала уља за моноградне моторе и разна техничка средства за чишћење, која су се дистрибуирала директно и путем регионалних трговачких ланаца. Са проширењем и модернизацијом "Werter" фабрике током педесетих и шездесетих година, ширила се и палета производа, те је обухватала вишеградна моторна и трансмисиона уља, масти, као и увођење мазива и средстава за негу моторбицикала, као и широк спектар средстава за хлађење. Дистрибутивна мрежа Равенол производа се постепено ширила, да би обухватила целу Немачку.

Формирана је успешна мрежа трговаца Равенол производа, а Равенол је постала препознатљива марка, а све као резултат рада наших представника.

Да би испунио све веће техничке захтеве тржишта, Равенол је проширио палету својих производа током осамдесетих година на полусинтетичка и синтетичка моторна уља и уља за мењаче, разну аутокозметику, као и на мазива и масти. У међувремену, дистрибуција наших производа на територији Немачке је укључивала разне велике дистрибутивне групе, како је потражња за Равенол производима расла.

Ова експанзија продаје наших производа је настављена током деведесетих година, те је покривала и тржишта других континената, како је настављена глобализација тржишта, те се данас Равенол производи продају у више од 80 држава широм света.

Од оснивања, касних четрдесетих година, Равенол је непрекидно на челу науке подмазивања (лубрикације), те данас може да се похвали једном од најиновативнијих, технички најнапреднијих палета производа за подмазивање у свету, те су, заиста, Равенол производи без премца било где у свету.

Да би се осигурао континуитет овако високог стандарда, РАВЕНОЛ производи се непрестано проверавају и тестирају у нашој лабораторији, која је опремљена најмодернијом опремом. Непрекидно проверавамо и тестирамо квалитет наших производа кроз проверу квалитета и системе наџора кроз производни процес. Поред наведеног, производи се наџиру кроз наш унутрашњи систем провере, да би се осигурало, да ће од улазних сировина па све до крајњег производа, купац моћи да се ослони на квалитет и технологију Равенол производа.

Поред заштите високих стандарда Равенол производа, поседујемо лабораторије са високообразованим стручњацима у области анализе уља, развоја производа и анализе пружања услуга. Увек држимо корак са индустријом у циљу унапређења наших производа, што, заузврат, осигурава још већу поузданост нашим купцима и одржава нас на челу тренутног технолошког развоја.

Иза РАВЕНОЛ производа стоји професионалан и искусан тим, који су ту да осигурају, не само квалитет производа, него и да се старају о потпуном задовољству купаца. Наши квалификовани тимови за продају и дистрибуцију су како у Немачкој, тако и у многим земљама широм света у којима сада Равенол производи доступни, су посвећени пружању брзе и поуздане услуге у свако доба.

Преузето са www.ravenol.rs


www.ravenol.rs/kategorija/marinska-ulja

Van mreže Zox

  • NF clan
  • *
Odg: РАВЕНОЛ маринска уља
« Odgovor #1 poslato: 23. April. 2018. / 12:30:48 »
Уколико има заинтересованих, РАВЕНОЛ уља и мазива продаје:

Seraphilus Marine Srbija
Радничка 37Б
Београд, Србија
Тел: 065/3572609

 

NF servisi

Plovila članova foruma

Vodostaj

Video

NF linkovi

Dunav - marine i pristani

Sava - marine i pristani

Prijatelji foruma

 
Tehnonautika