Punjač puni sva 4 akumulatora u isto vreme, tako što su formirane 3 grupe: 1- startni olovni od 90 Ah, 2 - 1 gel od 150 Ah, 3 - dva gel od po 150 Ah, mada su oni svi povezani . U vreme kada je prvi put "crkao" punjač , umesto 3 gel akumulatora od 150 Ah bila su dva "trakciona" TAB akumulatora od po 180 Ah. Jedan od njih je (nakon 4 god rada) posle zimskog perioda izgubio napon i kada sam hteo da ih dopunim, punjač je zablokirao. Dobrica brodski električar, koji mi je radio svu instalaciju, mi je tada rekao da ne zna razlog, ali da je od kolega čuo da Quick - ovi punjači kada se prikopčaju na "prazan" akumulator , to detektuju kao kvar i blokiraju rad. Inače punjač nema "restart", a cela ploča sa elektronikom je zalivena prozirnom plastikom, tako da kolega električar nije mogao da izmeri bilo kakve vrednosti parametara. Drugi put kada je "crkao" punjač ( a desilo se baš na regati) bili su ovi gel akumulatori i nisu bili skroz prazni. Električar mi je tada stavio neki "zamenski" sa 2 x 15A i on još radi (jer Quick nisam doneo sa popravke) bez problema.